Synliggørelse

Kære læser

Det har været en travl uge og næste uge bliver lige så travl med byrådsmøde, baggrundsgruppemøde, møde hos FOA, på Skarrildhus med LO og generalforsamling. Først skal jeg dog lige deltage i Enhedslistens kommunalpolitiske landsledelsesmøde på søndag. Herligt.

Jeg har brugt tiden i dag på at skrive 3 debatindlæg til Herning Folkeblad. Et som svar på Kristian Jensens ideologiske propagandaindlæg om udbud (er sendt), et om folkeskolereformen og lærerne, samt et om kontanthjælpsreformens regler om uddannelsesydelse og gensidig forsørgelsespligt. Indlæggene kan snart læses på Enhedslisten Hernings hjemmeside og Face Book.

Byrådsmødet på tirsdag har 2 særligt interessante punkter. Jeg skal holde debuttale om vindmølleproblematikken (punkt 102 – 103) og også sige lidt om ældrepuljen (punkt 110). Ellers en uproblematisk dagsorden.

Jeg har netop læst hovedbestyrelsens 2. udkast til nyt principprogram. Udmærket papir. Peter og Casper tager til delegeretkonferencen søndag d. 9. marts.

Hoveddiskussonen i byrådskredse netop nu må siges at være kommende besparelser på handicap- og psykiatriområdet. Av min arm. Tingene drøftes på lukkede møder (altså ikke for mig) netop nu, så jeg vil ikke skrive så meget her, men beslutning følger på byrådsmøde 01. april, og der er tale om et alt for stort tocifret millionbeløb.

Jeg skal da ellers love for, at SFs nye formand er i gang med en større bodsgang. Selv hemmelige socialkammerater burde være misundelige. Jamen, der er squ også meget, at SF har grund til at fortryde. Folkeskolelockouten, kontanthjælpsdeformen, Dong – salget og må jeg foreslå man tilføjer offentlighedsloven, flex- og førtidsreformen, SU – reformen, dagpengereformen, folkeskolereformen (nå nej, den har de jo lige bekræftet det gode i ved at indgå en aftale om erhvervsskolerne). Når SF løber tør for emner til bodsvandringen må de endeligt sige til, så skal jeg nok komme med flere. Nej, jeg tager chancen. SF bør også lige undskylde tilslutningen til EUs finanspagt og konvergenskrav – det haster.

Husk generalforsamlingen d. 06. marts kl. 19.00

Husk mødet med Preben Wilhjelm d. 18. marts hos 3F i Birk.

God week – end.

 

Skriv et svar